Готельно-ресторанна справа

Наше сьогодення – час, коли молода самостійна Україна робить кроки до інтеграції в Європу, в світ, де господарюють економіка з високо розвинутими технологіями.

Ринковий готельний бізнес, якого ми прагнемо досягти, неможливий без якісно підготовленого фахівця, що знається на багатьох складових готельної справи. Недарма його називають «готельєром», бо це – справжній господар, який радий бачити гостей і може їх фахово прийняти і розмістити.

Ми пам’ятаємо, що південний край має багато особливостей щодо прийому і розміщення гостей, тому намагаємося навчити і виховати справжнього спеціаліста, що знається на традиціях народів, культурі, елементах спілкування та заходах щодо задоволень клієнта розміщенням.

Наш університет відкритий для всіх, хто хоче стати висококваліфікованим організатором, справжнім майстром у галузі готельєрства!

Термін навчання на освітньо-кваліфікаційному рівні «молодший спеціаліст» – 2 роки 6 місяців для денної форми навчання і 3 роки – для заочної.

 

Випускники мають можливість працювати на посадах:

  • завідувач бюро (квиткове обслуговування);
  • керуючий готелем (кемпінгом, пансіонатом);
  • організатор подорожей (екскурсій);
  • оператор механізованого розрахунку в готелі;
  • менеджер інформаційно-довідкової служби;
  • портьє;
  • адміністратор;
  • адміністратор черговий;
  • адміністратор залу;
  • завідувач поверху готелю;
  • завідувач кімнати матері і дитини, залів відпочинку аеропорту, вокзалу;
  • завідувач складу;
  • агент із організації туризму;
  • працівник бюро довідок;
  • черговий на поверсі;
  • керівник туристичної групи;
  • завідувач готельного господарства.